Opleidingsportaal SPV


Omgaan met Agressie

Cursusinhoud

Met zelfcontrole handelen in dreigende situaties en een 'normale' communicatie weer mogelijk maken. Dát is wat u kunt na het volgen van deze training. U bent (nog beter) in staat om adequaat te reageren en in te spelen op risicovolle situaties tijdens uw werk.

U leert dreiging te verminderen en escalatie te voorkomen. Het motto is "je hoofd erbij houden". Naast bondige theorie (agressievormen, welzijn en preventie) is er veel ruimte voor de praktijk. U traint praktische vaardigheden in simulaties met professionele acteurs.

 Voor wie?

Deze training is bedoeld voor medewerkers die in hun werk te maken hebben met agressief of grensoverschrijdend gedrag of de kans lopen dat dit gebeurt. Te denken valt aan docenten en andere medewerkers binnen het onderwijs, medewerkers bij woningcorporaties of gemeenten, maar ook toezichthouders, politiemedewerkers, beveiligers etc.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

7,5 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs Omgaan met agressie 1€ 255,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.