Opleidingsportaal SPV


Bewust omgaan met social media voor boa's

Cursusinhoud

Na afloop van deze cursus bent u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van social media. U bent zich bewust van de (on)mogelijkheden en risico's (valkuilen) bij het gebruik van social media in uw functie als boa. Daarbij wordt ook de koppeling gemaakt met uw positie op social media als privépersoon (integriteit).

Social media spelen een steeds grotere rol in het werkveld van de boa. Hoe gaat u hiermee om en hoe zit het met de scheiding tussen uw functionele rol en uzelf als privépersoon? Aan de andere kant kan een boa social media slim inzetten om zijn of haar werk beter te doen.

 Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor boa's en toezichthouders in het openbare domein die zowel in hun werk als privé effectief én bewust willen omgaan met social media.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

7,5 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Er zijn geen verkoopregels bekend.

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.