Opleidingsportaal SPV


BOA PHB Domein I - module 1: Wettelijke kaders openbare ruimte generiek (zelfstudie)

Cursusinhoud

Na afloop van de module WKORG kent u de strafbare feiten uit het Wetboek van Strafrecht waarvoor u als BOA opsporingsbevoegdheid kunt krijgen. U kunt de opgedane kennis toepassen in uw praktijk, bij het voorbereiden en uitvoeren van een surveillance, en in uw optreden bij incidenten.

U volgt deze module in de vorm van e-learning. Dit betekent dat u toegang krijgt tot het online leerplein van SPV, waar u de lesstof geheel zelfstandig bestudeert. Op dit leerplein vindt u verder oefenvragen en proefexamens. U heeft 1 jaar de tijd om de module te doorlopen.

 Voor wie?

Deze e-learning module is bedoeld voor buitengewoon opsporingsambtenaren in domein 1 Openbare ruimte. Als BOA bent u, na het afronden van de opleiding BOA Basisbekwaamheid, verplicht de Permanente- Her en Bijscholing (PHB) domein I te volgen. In totaal bestaat de PHB uit vier modules. Wettelijke kaders openbare ruimte generiek (WKORG) is PHB module 1.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

0 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs module 1: Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG) (zelfstudie)1€ 247,00
Examenkosten EXTH1€ 92,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
DI/m1-elBOA PHB Domein I - module 1: Wettelijke kaders openbare ruimte generiek (zelfstudie)1-01-20211-01-2021

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.