Opleidingsportaal SPV


BOA PHB Domein I - module 2: Wettelijke kaders openbare ruimte specifiek (zelfstudie)

Cursusinhoud

Na afloop van module WKORS kent u de strafbare feiten uit de APV en de meest voorkomende wet- en regelgeving inzake handhaving en toezicht in de openbare ruimte. U kunt deze kennis toepassen in uw praktijk, bij het voorbereiden en uitvoeren van een surveillance en in het handhaven en optreden in de openbare ruimte.

U volgt de module zelfstandig via het online SPV-Leerplein. Dit betekent dat u toegang krijgt tot het online leerplein van SPV, waar u de lesstof geheel zelfstandig bestudeert. Op dit leerplein vindt u verder oefenvragen en proefexamens. U heeft 1 jaar de tijd om de module te doorlopen.

 Voor wie?

Deze e-learning module is bedoeld voor buitengewoon opsporingsambtenaren in domein I Openbare ruimte. Als boa bent u, na het afronden van de opleiding BOA Basisbekwaamheid, verplicht de Permanente- Her en Bijscholing (PHB) domein I te volgen. In totaal bestaat de PHB uit vier modules. Wettelijke kaders openbare ruimte specifiek (WKORS) is PHB module 2.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

0 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs Domein I - module 2: Wettelijke kaders openbare ruimte specifiek (WKORS) (zelfstudie)1€ 247,00
Examenkosten EXTH1€ 92,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
DI/m2-elBOA PHB Domein I - module 2: Wettelijke kaders openbare ruimte specifiek (zelfstudie)1-01-20211-01-2021

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.