Opleidingsportaal SPV


BOA PHB Domein III - module 2: Wettelijke kaders onderwijs specifiek (WKOS)

Cursusinhoud

Na afloop van de module Wettelijke kaders onderwijs specifiek bent u voldoende voorbereid om het landelijk examen bij ExTH met succes af te leggen. Daarnaast kunt u de in de opleiding opgedane kennis toepassen in uw eigen praktijk.

De cursus Wettelijke kaders onderwijs specifiek is een eendaagse training die, gecombineerd met ons digitale leerplein, vernieuwd en actueel wordt aangeboden. Behandeld worden onder meer: - Taken en verantwoordelijkheden - Verzuim en vrijstelling - Methodische Aanpak Schoolverzuim (MAS) - Leerplichtambtenaar als opsporingsambtenaar - Procedure en afhandeling

 Voor wie?

Bent u werkzaam als buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) in Domein III Onderwijs? Dan bent u, nadat u de opleiding BOA Basisbekwaamheid heeft afgerond, verplicht de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) domein III te volgen. In totaal bestaat de PHB uit vier modules. Wettelijke kaders onderwijs specifiek (WKOs) is module 2 van de PHB.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

7 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Examenkosten EXTH1€ 94,00
Opleidingsprijs Domein III - module 2: Wettelijke kaders onderwijs specifiek (WKOS)1€ 386,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
DIII/m2-03BOA PHB Domein III - module 2: Wettelijke kaders onderwijs specifiek (WKOS)14-01-202214-01-2022Assen
DIII/m2-03BOA PHB Domein III - module 2: Wettelijke kaders onderwijs specifiek (WKOS)19-09-202219-09-2022Vaassen

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.