Opleidingsportaal SPV


Controle Digitaal Opkopers Register (DOR)

Cursusinhoud

Na afloop van de cursus beschikt u over de noodzakelijke (wettelijke) achtergrondkennis voor uw feitelijk optreden als controleur van registraties in het Digitaal Opkopers Register (DOR). Daarnaast heeft u inzicht verkregen in de mogelijkheden die het bestuursrechtelijk en het strafrechtelijk handhaven biedt en bent u op de hoogte van de takenscheiding en verhouding tussen de gemeente en de politie binnen dit specifieke vakgebied.

Tijdens deze cursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: bestuursrechtelijke en strafrechtelijke bevoegdheden ten aanzien van de controle van registraties in het Digitaal Opkopers Register (DOR), wets- en rechtskennis, de verhouding tussen het (Digitaal) Opkopersregister en het Verkoopregister en de takenscheiding op dit gebied tussen de gemeente en de politie.

 Voor wie?

De cursus is bedoeld voor medewerkers van gemeenten (boa's en toezichthouders) die zijn belast met de controle van registraties in het Digitaal Opkopers Register (DOR).

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

4 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Er zijn geen verkoopregels bekend.

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.