Opleidingsportaal SPV


Wijkgericht werken voor BOA's en toezichthouders

Cursusinhoud

Na afloop van deze opleiding beschikt u over de extra kennis, inzichten en vaardigheden die u nodig heeft om uw rol als BOA in de wijk uit te voeren: minder vanuit de wet en meer vanuit uw rol als integrale veiligheidspartner. Daarbij kunt u effectief communiceren met burgers en partners in een wijk.

De opleiding bestaat uit twee onderdelen: introductie op wijkgericht werken (vier dagdelen) en Persoonlijk Vakmanschap (vier dagdelen). Het uitgangspunt van de opleiding Wijkgericht werken is uw eigen praktijk. Bijvoorbeeld: de Meldingen Overlast, uitvoeringsprogramma’s, communicatiematrixen, lokale veiligheidsplannen, coalitieakkoorden en benodigde bestuurlijke rapportages.

 Voor wie?

Bent u boa of toezichthouder in de wijk? Dan moet u intensief samenwerken met de lokale politie en partners in de wijk om bij te dragen aan de leefbaarheid en veiligheid (integraal werken). Bovendien moet u uzelf nadrukkelijk in de wijk positioneren. Hoe pakt u dit aan? De opleiding Wijkgericht werken biedt u handvatten.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

30 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs Wijkgericht werken BOA Toezichthouder1€ 1.087,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
WW-BOA-TZH-04Wijkgericht werken voor BOA's en toezichthouders3-03-202124-03-2021VaassenVOL!
WW-BOA-TZH-04Wijkgericht werken voor BOA's en toezichthouders28-09-202119-10-2021Vaassen
WW-BOA-TZH-04Wijkgericht werken voor BOA's en toezichthouders10-11-20211-12-2021Alphen aan den Rijn
WW-BOA-TZH-04Wijkgericht werken voor BOA's en toezichthouders10-05-202231-05-2022Vaassen

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.