Opleidingsportaal SPV


Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) in praktijk

Cursusinhoud

De opzet van deze cursus vertaalt zich naar de volgende drie hoofddoelen: De cursus biedt een basis voor de algemene werking van informatiebeveiliging binnen een organisatie en legt de relatie met de BIO; De cursist begrijpt de inhoud en de werking van de BIO; De cursist kan met de aangeboden praktische handvaten zelfstandig een implementatie van de BIO opzetten.

Deze cursus geeft uitleg over de wijze waarop de verschillende normenkaders in de dagelijkse praktijk toegepast kunnen worden. Hoe kun je als (beginnend) informatiebeveiliger je weg vinden in het oerwoud van wetten, kaders en best practices? Wat is nu precies een ISMS en wat behelst nu feitelijk risicomanagement? En moeten alle maatregelen toegepast worden en hoe bepaal je dan waar je als organisatie staat?

 Voor wie?

Deze cursus biedt ondersteuning aan alle medewerkers die betrokken zijn bij de implementatie van de BIO en de dagelijkse uitvoering ervan, zowel bestuurders al professionals. De cursus is vooral pragmatisch ingestoken en bedoeld als handreiking bij de dagelijkse praktijk.

Cursusduur en -tijden:

22,5 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) in praktijk1€ 776,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.