Opleidingsportaal SPV


Certified Fraud Examiner (CFE)

Cursusinhoud

In de Certified Fraud Examiner (CFE) opleiding wordt u klaargestoomd voor het internationale CFE examen. Het Certified Fraud Examiner (CFE) certificaat wordt wereldwijd erkend en door tal van vooraanstaande organisaties over de hele wereld gevraagd/geëist. Onder bepaalde voorwaarden mag u de titel CFE achter uw naam toevoegen.

Het Certified Fraud Examiner (CFE) examen bestaat uit 4 deelexamens: het onderzoeken van fraude, wetgeving, financiële transacties en fraudescenario’s en tenslotte fraudepreventie en deterrence (afschrikking).

 Voor wie?

Deze vijfdaagse certificerende opleiding is bedoeld voor personen die werkzaam zijn binnen het brede terrein van de fraudebeheersing. Daarbij kan gedacht worden aan fraudeonderzoekers, anti-fraude managers, analisten en andere anti-fraude specialisten. Daarnaast is de opleiding geschikt voor audit- en compliance functionarissen, in- en externe accountants, hoofden financiële administratie, interne auditors, operational risk managers, in- en externe juridisch adviseurs, forensische accountants en securitymanagers.

Cursusduur en -tijden:

0 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs CFE (incl. arrangementskosten en lesmateriaal), exclusief 21% btw.1€ 4.280,00
BTW 21%1€ 898,80

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
CFE-05Certified Fraud Examiner (CFE)18-03-202422-03-2024Amsterdam
CFE-05Certified Fraud Examiner (CFE)17-06-202421-06-2024
CFE-05Certified Fraud Examiner (CFE)18-11-202422-11-2024Amsterdam

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.