Opleidingsportaal SPV


Drugs

Cursusinhoud

Op basis van deze opleiding herkent u de meest voorkomende soorten drugs, zowel aan de structuur als aan de verschijningsvorm. U weet waar drugs vandaan komen en u kunt ze onderscheiden. U herkent drugsgebruik en weet wat de lichamelijke en geestelijke effecten zijn. Daarnaast weet u welke juridische aspecten in een proces-verbaal moeten worden opgenomen. Ten slotte heeft u enige kennis op het gebied van hennep en hennepkwekerijen.

De opleiding duurt een dag en behandelt o.a. de volgende thema’s: hard- en softdrugs in het algemeen, drugs en hun (geneeskundige) effecten op het lichaam, lichamelijke en psychische schade en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van drugs.

 Voor wie?

Heeft u in uw werk te maken met drugs en/of drugsgebruikers en wilt u uw kennis op dit gebied vergroten? Dan is deze praktische opleiding bestemd voor u!

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

7,5 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs Drugs1€ 299,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
D-01Drugs24-11-202124-11-2021Vaassen
D-01Drugs17-03-202217-03-2022Vaassen

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.