Opleidingsportaal SPV


BOA PHB Domein II - module 1: Wettelijke kaders milieu generiek (zelfstudie)

Cursusinhoud

Na afloop van de module WKMg bent u voldoende voorbereid om het landelijk examen bij ExTH met succes te kunnen afleggen. Daarnaast kunt u de in de opleiding opgedane kennis toepassen in uw eigen praktijk.

U volgt de module zelfstandig via het online SPV-Leerplein. Aan bod komen o.a. het Wetboek van Strafrecht en het Wetboek van Strafvordering, Politiewet 2012 en samenwerking met de politie, omgevingsdiensten en overige ketenpartners.

 Voor wie?

Deze e-learning module is bedoeld voor buitengewoon opsporingsambtenaren in domein II. U bent, nadat u de opleiding BOA Basisbekwaamheid heeft afgerond, verplicht de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) domein II te volgen. De PHB bestaat uit vier modules. Wettelijke kaders milieu generiek (WKMg) is PHB-module 1. U kunt de PHB-modules in domein II in willekeurige volgorde volgen, dit in tegenstelling tot de PHB-modules in domein I .

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

0 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs Domein II - module 1: Wettelijke kaders milieu generiek (WKMG) (zelfstudie)1€ 247,00
Examenkosten EXTH1€ 92,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
DII/m1-elBOA PHB Domein II - module 1: Wettelijke kaders milieu generiek (zelfstudie)1-01-20211-01-2021

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.