Opleidingsportaal SPV


BOA PHB Domein II - module 2: Wettelijke kaders milieu specifiek (WKMS)

Cursusinhoud

Na afloop van de module WKMs bent u voldoende voorbereid om het landelijk examen bij ExTH met succes te kunnen afleggen. Daarnaast kunt u de in de opleiding opgedane kennis toepassen in uw eigen praktijk.

Deze module duurt drie dagen en omvat onder andere de volgende onderwerpen: Staande houden, aanhouden en verhoor Wet op de Economische Delicten (WED) Verhouding en sfeerovergang tussen het strafrecht en het bestuursrecht Landelijke handhavingsstrategie (LHS) Bestuurlijke strafbeschikking milieu- en keurfeiten (BSMK) Informatieregimes (AVG en Wet Politiegegevens) Afronding U sluit deze PHB-module af met een digitaal theorie-examen (meerkeuzevragen), dat wordt afgenomen door ExTH.

 Voor wie?

Bent u werkzaam als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) in domein II? Dan bent u, nadat u de opleiding BOA Basisbekwaamheid heeft afgerond, verplicht de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) domein II te volgen. De PHB bestaat uit vier modules. Wettelijke kaders milieu specifiek (WKMS) is PHB-module 2. U kunt nú de PHB-modules in domein II in willekeurige volgorde volgen. Dit in tegenstelling tot de PHB-modules in domein I en de "oude" PHB-cyclus in domein II.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

15 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Examenkosten EXTH1€ 94,00
Opleidingsprijs Domein II - module 2: Wettelijke kaders milieu specifiek (WKMS)1€ 512,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
DII/m2-02BOA PHB Domein II - module 2: Wettelijke kaders milieu specifiek (WKMS)11-02-202218-02-2022VaassenVOL!
DII/m2-02BOA PHB Domein II - module 2: Wettelijke kaders milieu specifiek (WKMS)2-11-20229-11-2022Vaassen

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.