Opleidingsportaal SPV


BOA PHB Domein II - module 2: Wettelijke kaders milieu specifiek (zelfstudie)

Cursusinhoud

Na afloop van de module WKMs bent u voldoende voorbereid om het landelijk examen bij ExTH met succes te kunnen afleggen. Daarnaast kunt u de in de opleiding opgedane kennis toepassen in uw eigen praktijk.

U volgt de module zelfstandig via het online SPV-Leerplein. De volgende onderwerpen komen aan bod: Aanhouding en verhoor Wet Economische Delicten (WED) Sfeerovergangen Bestuurlijke strafbeschikking milieu- en keurfeiten Informatieregime Insteek/benadering* U volgt deze module in de vorm van e-learning. Dit betekent dat u toegang krijgt tot het online leerplein van SPV, waar u de lesstof geheel zelfstandig bestudeert. Op dit leerplein vindt u verder oefenvragen en proefexamens. U heeft 1 jaar de tijd om de module te doorlopen. * U kunt deze module ook klassikaal volgen. Afronding U sluit deze PHB-module af met een digitaal theorie-examen (meerkeuzevragen), dat wordt afgenomen door ExTh. Begeleiding docent op afstand Wilt u bij het e-learning pakket de mogelijkheid hebben om af en toe een docent te kunnen raadplegen, kies dan voor E-learning met docentbegeleiding op afstand.

 Voor wie?

Deze e-learning module is bedoeld voor buitengewoon opsporingsambtenaren in domein II. U bent, nadat u de opleiding BOA Basisbekwaamheid heeft afgerond, verplicht de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) domein II te volgen. De PHB bestaat uit vier modules. Wettelijke kaders milieu specifiek (WKMs) is PHB-module 2. U kunt de PHB-modules in domein II in willekeurige volgorde volgen.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

0 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs Domein II - module 2: Wettelijke kaders milieu specifiek (WKMS) (zelfstudie)1€ 235,00
Examenkosten EXTH1€ 92,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
DII/m2-elBOA PHB Domein II - module 2: Wettelijke kaders milieu specifiek (zelfstudie)1-01-20211-01-2021

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.