Opleidingsportaal SPV


BOA PHB Domein III - module 1: Wettelijke kaders onderwijs generiek (WKOG)

Cursusinhoud

Na het afronden van de module Wettelijke Kaders Onderwijs generiek bent u voldoende voorbereid om het landelijk examen bij ExTH met succes af te leggen. Daarnaast kunt u de in de opleiding opgedane kennis toepassen in uw eigen praktijk.

De cursus Wettelijke Kaders Onderwijs generiek is een tweedaagse training. De volgende onderwerpen worden behandeld: - Organisatie Openbaar Ministerie - Buitengewoon opsporingsambtenaar - De politie - Materieel en formeel strafrecht - Het verhoor - De verdachte - De raadsman - Bevoegdheden algemeen - Wet op de identificatieplicht - Wetboek van Strafrecht in het algemeen - Schuld en opzet.

 Voor wie?

Bent u werkzaam als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) in domein III Onderwijs? Dan bent u, nadat u de opleiding BOA Basisbekwaamheid heeft afgerond, verplicht de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) domein III te volgen. In totaal bestaat de PHB uit vier modules. Wettelijke kaders onderwijs generiek (WKOg) is module 1 van de PHB.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

15 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Examenkosten EXTH1€ 94,00
Opleidingsprijs Domein III - module 1: Wettelijke kaders onderwijs generiek (WKOG)1€ 524,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
DIII/m1-02BOA PHB Domein III - module 1: Wettelijke kaders onderwijs generiek (WKOG)7-10-202114-10-2021Virtual
DIII/m1-02BOA PHB Domein III - module 1: Wettelijke kaders onderwijs generiek (WKOG)14-06-202221-06-2022Virtual
DIII/m1-02BOA PHB Domein III - module 1: Wettelijke kaders onderwijs generiek (WKOG)27-09-20224-10-2022Vaassen

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.