Opleidingsportaal SPV


BOA PHB Domein III - module 1: Wettelijke kaders onderwijs generiek (zelfstudie)

Cursusinhoud

Na het afronden van de module Wettelijke kaders onderwijs generiek kunt u uw taken als boa (leerplichtambtenaar) professioneel uitvoeren.

U volgt de module zelfstandig via het online SPV-Leerplein. Centraal staat de algemene wetgeving die voor de leerplichtambtenaar van belang is. Wilt u bij het e-learning pakket de mogelijkheid hebben om af en toe een docent te kunnen raadplegen, kies dan voor E-learning met docentbegeleiding op afstand.

 Voor wie?

Deze e-learning module is bedoeld voor buitengewoon opsporingsambtenaren in domein III Onderwijs (leerplichtambtenaren). Als boa bent u namelijk verplicht de Permanente Her en Bijscholing (PHB) te volgen, nadat u de opleiding BOA Basisbekwaamheid heeft afgerond. De PHB bestaat uit vier modules. Wettelijke kaders onderwijs generiek is PHB module 1.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

0 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs Domein III - module 1: Wettelijke kaders onderwijs generiek (WKOG) (zelfstudie)1€ 235,00
Examenkosten EXTH1€ 92,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.