Opleidingsportaal SPV


BOA PHB Domein III - module 2: Wettelijke kaders onderwijs specifiek (zelfstudie)

Cursusinhoud

Na het afronden de module bent u in staat relaties te leggen tussen de Leerplichtwet en strafrecht/strafvordering. Ook kunt u deze kennis toepassen in de praktijk.

U volgt de module zelfstandig via het online SPV-Leerplein. De volgende onderwerpen worden behandeld: - Taken en verantwoordelijkheden - Verzuim en vrijstelling - Onderzoek schoolverzuim - Behandeling Methodische Aanpak Schoolverzuim (MAS) (nieuw) - Leerplichtambtenaar als opsporingsambtenaar - Procedure en afhandeling

 Voor wie?

Bent u werkzaam als buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) in domein 3 Onderwijs? Dan bent u, nadat u de opleiding BOA Basisbekwaamheid heeft afgerond, verplicht de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) Domein III te volgen. De PHB bestaat in totaal uit vier modules. Wettelijke kaders onderwijs specifiek is PHB module 2. Wilt u deze module online volgen, dan is deze e-learning module voor u bedoeld.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

0 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Examenkosten EXTH1€ 94,00
Opleidingsprijs Domein III - module 2: Wettelijke kaders onderwijs specifiek (WKOS) (zelfstudie)1€ 259,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
DIII/m2-elBOA PHB Domein III - module 2: Wettelijke kaders onderwijs specifiek (zelfstudie)1-01-20211-01-2021

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.