Opleidingsportaal SPV


Examensurveillant (zelfstudie)

Cursusinhoud

Na deze opleiding bent u in staat het examineringsproces op een professionele manier te verzorgen. U kunt vaststellen dat de juiste examenkandidaat het juiste examen doet volgens de juiste procedure.

De onderwerpen die tijdens deze opleiding worden behandeld hebben betrekking op de vier fasen van het examenproces: inrichten van de examenzaal, toelaten tot het examen, gericht op controle van de identiteit, het afnemen van het examen door het houden van toezicht en/of door surveilleren en tenslotte het afhandelen van het examen

 Voor wie?

Wilt u aan de slag als examensurveillant of moet u voldoen aan de kwalificatie om als professioneel examensurveillant te kunnen optreden? Dan is deze (e-learning) opleiding voor u bedoeld.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

0 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs Examensurveillant (zelfstudie)1€ 109,00
Examenkosten Exapol (prijspeil 2024) Examensurveillant1€ 107,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
ES-01Examensurveillant (zelfstudie)

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.