Opleidingsportaal SPV


Fraudeaangifte

Cursusinhoud

Na afloop van de opleiding beschikt u over de juiste kennis en kunde om de kans substantieel te vergroten dat uw fraudeaangifte strafrechtelijk succesvol wordt afgedaan.

Met adequate kennis van mogelijkheden, werkprocessen en begrippen van het strafrecht kunt u als benadeelde instelling de voor u wenselijke uitkomst van een aangifte positief beïnvloeden. De opleiding Fraudeaangifte geeft u verschillende instrumenten om het doen van aangifte doeltreffend aan te pakken.

 Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers van bedrijven en instellingen die met enige vorm van fraude geconfronteerd worden en voor medewerkers van organisaties die in dergelijke situaties adviseren of ondersteunende diensten verlenen (o.a. Legal). Daarnaast is deze opleiding bedoeld voor medewerkers van politie, justitie en andere opsporingsdiensten die vanuit hun functie te maken krijgen met aangiftes.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

18 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs (incl. arrangementskosten en lesmateriaal) Fraudeaangifte1€ 1.295,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.