Opleidingsportaal SPV


Fraudebeheersing Banken

Cursusinhoud

Na afloop van deze opleiding heeft u kennis opgedaan over verschillende vormen van fraude waarmee de bank en haar klanten in aanraking komen. U heeft inzicht in de wettelijke kaders en bent in staat een fraude te herkennen, te onderzoeken en maatregelen ter adviseren ter voorkoming van fraude.

De opleiding Fraudebeheersing Banken is opgezet als 'blended learning traject', en bestaat uit drie e-learning modules en vier klassikale bijeenkomsten. Aan de hand van een praktijkcasus behandelt u in elke module de volgende onderwerpen: signaleren van fraude, beoordelen van het fraudesignaal op onderzoekswaardigheid, uitvoeren van het onderzoek, afwikkelen van de fraude en evalueren van de fraude

 Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers van banken die zich bezighouden met fraudebeheersing: preventie, detectie, onderzoek en respons.

Cursusduur en -tijden:

18 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs (incl. arrangementskosten en lesmateriaal) Fraudebeheersing banken1€ 3.588,00
Examenkosten Exapol (prijspeil 2024) Fraudebeheersing Banken (deel 1&2) 1€ 304,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
FBb-04Fraudebeheersing Banken14-03-202427-06-2024De Meern
FBb-04Fraudebeheersing Banken12-09-202419-12-2024Vaassen

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.