Opleidingsportaal SPV


Fraudebeheersing door accountants

Cursusinhoud

Het doel van deze opleiding is het vergroten van de bewustwording van de accountant over de rol die hij/zij heeft bij het signaleren van fraude(risicofactoren) en de aanpak daarvan, het vergroten van het begrip over fraude(risicofactoren, het vergroten van vaardigheden in het onderkennen van (fraude)risicofactoren en het onderkennen van de risico’s van het niet naleven van wet- en regelgeving, het vergroten van vaardigheden van de accountant bij het bespreken van (fraude)risicofactoren met de cliënt en het omgaan met dilemma’s.

De opleiding bestaat uit diverse onderdelen, die zijn gericht op het trainen van accountants in het onderkennen van- en het omgaan met frauderisico’s en vermoedens van fraude binnen het werkveld. Er wordt verder aandacht besteed aan de specifieke rol en toegevoegde waarde die accountants (kunnen/moeten) hebben binnen de bedrijven en organisaties op het gebied van de aanpak van fraude.

 Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor RA’s/AA’s die moeten voldoen aan de verplichte NBA Fraudetraining 2019, waaronder accountants in business (AIB), interne accountants, overheidsaccountants en openbaar accountants.

Toegang tot deze opleiding vindt plaats na een telefonisch intakegesprek.

Cursusduur en -tijden:

7,5 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Er zijn geen verkoopregels bekend.

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.