Opleidingsportaal SPV


Fraudebeheersing zorgverzekeraars

Cursusinhoud

Na afloop van deze opleiding heeft u kennis opgedaan van verschillende vormen van fraude. U heeft inzicht in de wettelijke kaders, de procedures, interne regelgeving en uw mogelijkheden om fraude te voorkomen, te signaleren en te stoppen.

De opleiding Fraudebeheersing in de zorg bestaat uit drie e-learning modules: fraude door een verzekerde, fraude door een zorgverlener en fraude door een interne medewerker. Tijdens de klassikale bijeenkomsten reflecteert u op wat u in de modules heeft gedaan en geleerd.

 Voor wie?

Bent u fraudeonderzoeker of fraudecoördinator bij een zorgverzekeraar? Dan is de opleiding Fraudebeheersing in de zorg voor u bedoeld. De opleiding is ontwikkeld op verzoek van en in samenwerking met Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Uitgangspunt is de werkcontext van de fraudeonderzoeker en/of fraudecoördinator.

Toegang tot deze opleiding vindt plaats na een telefonisch intakegesprek.

Cursusduur en -tijden:

20 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs (incl. arrangementskosten en lesmateriaal) Fraudebeheersing in de Zorg1€ 3.622,00
Examenkosten Exapol (prijspeil 2024) Fraudebeheersing Zorgverzekeraars Nederland (deel 1&2)1€ 319,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
FBidz-04Fraudebeheersing zorgverzekeraars27-03-202429-05-2024Vaassen

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.