Opleidingsportaal SPV


Fact Finding bij interne incidenten

Cursusinhoud

De training Fact Finding heeft als doel u de benodigde inzichten en vaardigheden bij te brengen om op een grondige en integere manier een verkennend onderzoek rondom een incident uit te voeren, zonder dat er van alles “kapot” wordt gemaakt.

Wat is de beste manier om aan waarheidsvinding te doen als u merkt dat er zomaar goederen verdwijnen uit de voorraadkast, of nog erger: uit de tas van een medewerker? Welke stap zet u als eerste als een medewerker aangeeft dat hij/zij geïntimideerd wordt? Dat en nog veel meer komt aan de orde in de opleiding Fact Finding bij interne incidenten.

 Voor wie?

Heeft u als manager, P&O’er, vertrouwenspersoon, medewerker Facility, Security, Inkoop of Integriteit te maken met mogelijk frauduleus handelen, (vermoeden van) bedrijfsdiefstal, pesten of ander ongeoorloofd gedrag, dan moet zo’n incident aangepakt en uitgezocht worden. De opleiding Fact Finding biedt u daarvoor handvatten.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

18,5 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs (incl. arrangementskosten en lesmateriaal) Fact Finding bij interne incidenten1€ 1.666,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.