Opleidingsportaal SPV


Fact Finding verzekeringsfraude

Cursusinhoud

Herkennen en onderkennen van fraude begint met goed, kritisch waarnemen. Waar let u op als u een aanvraagformulier voor het afsluiten van een verzekering onder ogen krijgt? Kan de aanrijding zijn gebeurd zoals de verzekerde claimt dat het is gebeurd? Welke stappen zet u vervolgens in uw onderzoek als u tegen onderzoeksindicatoren aanloopt? Hoe voert u een goed gesprek met een verzekerde? Hoe legt u al uw bevindingen schriftelijk vast? De opleiding Fact Finding verzekeringsfraude biedt handvatten voor het herkennen van de indicatoren.

Verzekeringsfraude is helaas aan de orde van de dag en komt in vele vormen voor. Het is belangrijk dat u zorgt dat u grip op krijgt op de fraude en deze tijdig kunt herkennen en onderkennen. Zodra u één of meerdere indicatoren heeft gevonden, moet u weten hoe u daarna de juiste stappen zet. De opleiding Fact Finding in de aanpak van verzekeringsfraude helpt u hierbij.

 Voor wie?

Heeft u als acceptant, schadebehandelaar, schade-expert of fraudecontactpersoon van een verzekeringsmaatschappij te maken met (het vermoeden van) verzekeringsfraude? Dan is deze opleiding voor u.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

18,5 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs (incl. arrangementskosten en lesmateriaal) Fact Finding verzekeringsfraude1€ 1.666,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.