Opleidingsportaal SPV


GRIP op Evenementen (3-daagse)

Cursusinhoud

Na afloop van deze opleiding beschikt u over de extra kennis, inzichten en vaardigheden die u nodig heeft om uw rol als boa bij evenementen doeltreffend uit te voeren. Daarbij kunt u effectief communiceren met burgers en partners in uw werkgebied.

De opleiding bestaat uit drie dagen. Daarbij komen o.a. aan bod: de psychologie achter 'de massa', het inschatten van het evenement en je eigen rol daarin. de rol van de ketenpartners, relevante wet- en regelgeving en vergunningen.

 Voor wie?

Werkt u als boa of toezichthouder? Dan zult u bij grootschalige en kleinschalige evenementen - van muziekfeesten tot buurtbarbecues - regelmatig moeten samenwerken met de lokale politie, brandweer, bewoners en andere partners om bij te dragen aan een veilig verloop van de feestelijkheden voor alle betrokkenen. De opleiding GRIP op Evenementen zorgt ervoor dat u in alle omstandigheden optimaal voorbereid bent.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

22,5 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs (incl. arrangementskosten en lesmateriaal) GRIP op evenementen1€ 1.138,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
GoE-03GRIP op Evenementen (3-daagse)6-11-202420-11-2024Vaassen

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.