Opleidingsportaal SPV


Informatie Gestuurd Handhaven voor BOA's en toezichthouders

Cursusinhoud

Na afloop van deze opleiding weet u wat Informatie Gestuurd Handhaven voor u inhoudt, hoe dit kan bijdragen aan de efficiëntie en het meer zinvol inrichten van uw werkzaamheden als BOA of toezichthouder en wat deze manier van werken kan betekenen voor uw (gemeente)organisatie. Daarnaast weet u hoe u de juiste informatie kunt verzamelen en hoe u deze informatie kunt gebruiken ten behoeve van handhaving. Tot slot weet u wat het belang is van een briefing en een debriefing.

Tijdens deze eendaagse training komen de volgende onderwerpen aan bod: Wat houdt Informatie Gestuurd Handhaven in? Wat betekent Informatie Gestuurd Handhaven voor uw gemeenteorganisatie? Op welke manier kan Informatie Gestuurde Handhaving bijdragen aan de efficiëntie van uw werkzaamheden als BOA of toezichthouder (o.a. op basis van de Circle of Intelligence)? Welke rol heeft de leidinggevende van de BOA of toezichthouder in dit proces? Hoe verzamel je de juiste informatie (o.a. op basis van werkopdrachten), op welke wijze gebruik je deze informatie en hoe zit het juridisch gezien met het delen van bepaalde (persoons)informatie? Wat is een briefing en wat is een debriefing en wat is het belang hiervan? Aan het einde van de dag worden documenten uitgedeeld waarmee in de praktijk kan worden gewerkt. Insteek/benadering In deze opleiding gaat het met name om de theorie; de kennis die bij deze opleiding wordt verkregen maakt de BOA bewust van de kracht die Informatie Gestuurd Handhaven heeft. Naast de theorie, die wordt ingekleurd aan de hand van praktijkvoorbeelden, is er aandacht voor de praktijk. Zo wordt onder andere in groepsverband een werkopdracht gemaakt, waarbij de cursisten bepaalde relevante informatie dienen te verzamelen ten behoeve van het Informatie Gestuurd Handhaven. Afronding Na afloop van de opleiding ontvangt u een certificaat van deelname. Opleidingsduur: 1 lesdag.

 Voor wie?

Bent u BOA of toezichthouder en bent u geïnteresseerd in de kracht van Informatie Gestuurd Handhaven en hoe dit kan bijdragen aan de efficiëntie van uw werkzaamheden? Dan is deze training voor u bedoeld.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

7,5 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Er zijn geen verkoopregels bekend.

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.