Opleidingsportaal SPV


Interculturele communicatie

CursusinhoudTijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: - Wat is cultuur nu eigenlijk? - Cultuur in beweging - Culturele misverstanden: Wat heeft jouw referentiekader hiermee te maken? Wat is de rol van stereotypen en vooroordelen? En wat kun je doen aan stereotypen en vooroordelen? -Omgaan met andere culturen: inzicht in de ander krijgen m.b.v. de cultuurdimensies van Hofstede en handvatten zoals het TOPOI model. Op beide lesdagen zal er in de middag een acteur aanwezig zijn om mee te oefenen.

 Voor wie?

Deze tweedaagse opleiding is bedoeld voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft of kan krijgen met interculturele communicatie, zoals: Hulpverleners Politiefunctionarissen Boa’s Leerplichtambtenaren Medewerkers van overheidsinstellingen die veel contact hebben met burgers

geen vooropleiding vereist

Cursusduur en -tijden:

15 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs Interculturele communicatie1€ 1.158,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
IntC-02Interculturele communicatie15-04-202422-04-2024Vaassen
IntC-02Interculturele communicatie13-11-202420-11-2024De Meern

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.