Opleidingsportaal SPV


Jeugdboa

Cursusinhoud

U verwerft kennis, inzicht en vaardigheden om op een juiste wijze met jeugd(groepen) om te gaan. Verder krijgt u handvatten om u beter te positioneren op lokaal niveau ten aanzien van wijkgericht werken, jeugdproblematiek en de preventieve aanpak daarvan.

De opleiding is onderverdeeld in twee segmenten: ontwikkeling en verbetering van persoonlijk vakmanschap en wijk- en jeugdgericht werken. Aan de orde komen onder meer: opvoedstijlen, ontwikkelingspsychologie, social media, leeftijden, groepsdynamica, gedragsontwikkeling, (meer) inzicht in gedrag en achtergronden van culturele minderheden.

 Voor wie?

Deze opleiding is in eerste aanleg bestemd voor jeugdboa’s, maar mogelijk ook toepasbaar voor andere gemeenteambtenaren zoals medewerkers CJG, leerplichtambtenaren, coördinatoren, toezichthouders, jeugdwerkers, ambtenaren openbare orde en veiligheid, beleidsmedewerkers et cetera.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

45 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs Jeugdboa1€ 1.675,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
JB-06Jeugdboa7-06-20219-07-2021Vaassen
JB-06Jeugdboa10-09-202115-10-2021Vaassen
JB-06Jeugdboa11-11-20216-12-2021

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.