Opleidingsportaal SPV


Predictive Profiling

Cursusinhoud

Na deze training kunt u verdachte indicatoren en afwijkend gedrag van mensen detecteren en weet u daarop actie te ondernemen. U beheerst de nodige gespreks- en interviewtechnieken voor effectieve communicatie met het publiek. U bent in staat handelend op te treden conform het 'Stappenplan POINT' (Proactieve Observatie en Interventie Training).

De training 'Predictive Profiling' (Alerter aan het werk) geeft u handvatten om in plaats van repressief op te treden meer proactief en preventief te gaan werken.

 Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor boa's en toezichthouders die werken in het openbare domein en op basis van proactief en preventief werken in staat willen zijn vroegtijdig afwijkende gedragingen en verdachte indicatoren te herkennen om daarop effectief te kunnen reageren.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

7,5 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Er zijn geen verkoopregels bekend.

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.