Opleidingsportaal SPV


RTGB Geweldsbeheersing voor BOA's

  • 16-3 wijziging: geen lesmateriaal, alleen leerplein

Cursusinhoud

Na deze afloop van de training kent u de theorie inzake geweldsbeheersing. U bent daarbij in staat om de aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken toe te passen conform de RTGB van de ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie.

Tijdens de training RTGB Geweldsbeheersing ligt de nadruk niet alleen op de feitelijke aanhoudings- en zelfverdedigingsvaardigheden, maar ook op communicatie, benadering en geweldsbeheersing. Daarnaast wordt er in koppels getraind op het toepassen van geweld (voor het geval een situatie wél uit de hand loopt) en, indien gewenst, in het omgaan met geweldsmiddelen.

 Voor wie?

Bent u werkzaam als buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) met politiebevoegdheden, inclusief geweldsbevoegdheid? Dan bent u verplicht om jaarlijks de training RTGB Geweldsbeheersing te volgen.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

28 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs RTGB Geweldsbeheersing BOA1€ 909,00
Examenprijs RTGB Geweldsbeheersing BOA1€ 158,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
RTGB-04RTGB Geweldsbeheersing voor BOA's 10-10-20221-11-2022Gorssel

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.