Opleidingsportaal SPV


Strafprocesrecht voor financiële instellingen

Cursusinhoud

Na afloop van deze opleiding heeft u meer kennis van strafrecht, strafvorderlijke bevoegdheden en privacywetgeving. Mede daardoor bent u in uw 'loketfunctie' binnen de veiligheids-/fraudeafdeling een goede gesprekspartner voor politiële en justitiële diensten. Hiermee draagt u bij aan betere rechercheonderzoeken naar interne en/of externe fraude.

In de opleiding Straf(proces)recht voor financiële instellingen komt o.a. aan de orde: Materieel strafrecht, Strafrechtelijke en bestuursrechtelijke rechtshandhaving, Formeel strafrecht (strafvorderlijke bevoegdheden), Privaatrechtelijke leerstukken en Thema’s rondom privacy,

 Voor wie?

Straf(proces)recht vormt de basis voor iedereen die bij een financiële instelling werkzaam is op het gebied van veiligheid en integriteit.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

33 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs (incl. arrangementskosten en lesmateriaal) SPR voor financiële instellingen1€ 1.938,00
Examenkosten Exapol (prijspeil 2024) Strafprocesrecht1€ 178,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
SPR-11Strafprocesrecht voor financiële instellingen5-03-202429-05-2024De Meern
SPR-11Strafprocesrecht voor financiële instellingen4-09-20244-12-2024De Meern

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.