Opleidingsportaal SPV


Strategic Use of Evidence (SUE)

Cursusinhoud

Na het volgen van deze training kent u de methoden en technieken van SUE. Daarnaast herkent u de counterstrategie van de geïnterviewde/verdachte, zodat u uw eigen tactiek daarop effectief kunt aanpassen.

Bij SUE ligt de nadruk op taalgebruik en woordkeuze, omdat leugendetectie meer zekerheid biedt bij taaluitingen dan bij lichaamstaal. De focus bij SUE ligt op het doelbewust en strategisch omgaan met het aanwezige bewijs. Door dit bewijs tactisch te ontsluiten (wanneer zet je het bewijs in met welke formuleringen) kunnen tegenstrijdigheden in de verklaring van de geïnterviewde/verdachte zichtbaar worden.

 Voor wie?

Deze training is bedoeld voor professionals: gespecialiseerde medewerkers die zich bezighouden met (fraude)onderzoeken en in dat kader personen moeten interviewen/verhoren.

Geen vooropleiding vereist. Kennis van en ervaring met de Standaard Verhoor Strategie (SVS) is een pré.

Cursusduur en -tijden:

15 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs (incl. arrangementskosten en lesmateriaal) SUE1€ 0,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.