Opleidingsportaal SPV


Wet Politiegegevens (WPG)

Cursusinhoud

Na deze opleiding kent u de hoofdlijnen, de verwerkingsgronden en de verstrekkingsgronden van de WPG. Ook kunt u WPG toepassen bij het verwerken, beschikbaar stellen en verstrekken van politiegegevens. U kunt ook toelichten welke taken en afwegingen de bevoegd functionaris heeft bij het toepassen van de WPG. Daarbij heeft u inzicht in de rol van de informatiemedewerker.

De invalshoek bij deze opleiding is dat WPG en IGP hand in hand gaan. De WPG theorie wordt met IGP-casuïstiek verhelderd, waarbij u de nodige interactie heeft met de docent over wettheorie en wetstoepassing in de praktijk. U oefent met praktijkcasussen die zijn toegesneden op uw werksituatie.

 Voor wie?

Bent u werkzaam als ‘bevoegd functionaris’ zoals bedoeld in de Wet Politiegegevens (WPG)? Of werkt u als rechercheur of informatiemedewerker? Bent u medewerker in de basispolitiezorg? Dan is deze opleiding bestemd voor u.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

7,5 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs Wet Politiegegevens (WPG)1€ 375,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
Helaas zijn er geen uitvoeringen beschikbaar.

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.