Opleidingsportaal SPV


Witwassen

Cursusinhoud

Na deze opleiding beschikt u over voldoende kennis en vaardigheden om zelfstandig een strafrechtelijk onderzoek uit te voeren. U bent in staat adequaat te reageren en in te spelen op witwaspraktijken, u herkent indicatoren en verdachte omstandigheden. U kunt een plan van aanpak opstellen en uitvoeren.

Onze aanpak is gericht op het ontwikkelen van praktisch inzicht in witwaspraktijken en de aanpak daarvan. U leert vanuit informatie gestuurd werken te kijken naar feiten en omstandigheden (witwastypologieën) en leert hieraan conclusies te verbinden, inclusief een methodisch plan van aanpak om de witwaspraktijken te voorkomen of te doorbreken. Gewerkt wordt vanuit actuele casuïstiek.

 Voor wie?

Houdt u zich bezig met opsporingstaken rond financieel-economische fraude? Dan is de compacte basisopleiding Witwassen voor u bedoeld.

Geen vooropleiding vereist.

Cursusduur en -tijden:

15 contacturen.

Prijs (excl. btw)

naameenheidPrijs
Opleidingsprijs (incl. arrangementskosten en lesmateriaal) Witwassen1€ 690,00

Opleidingplanning

CodeNaam OpleidingStartdatumEinddatumLocatieInschrijvenLesdata
WWFT-02Witwassen24-05-202431-05-2024De Meern
WWFT-02Witwassen4-11-202411-11-2024Vaassen

Aanvragen

Om in te schrijven volgt u HIERBOVEN bij het kopje opleidingplanning de regel met de startdata & locatie van uw keuze, direct rechts vindt u de inschrijfbutton.
Heeft u interesse in een InCompany opleiding, of vragen over nieuwe startdata van deze opleiding? Neem dan contact met ons op.